Mad

Torsk med quinoasalat

af Louisa Lorang 9. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er torsk med quinoasalat. Få opskriften her

1 rødløg i både1 rød peberfrugt i både1 squash i skiversaltlidt plukket timianlidt olivenolieENDVIDERE:300 g torsk i filet uden skind og bensalt1 dl quinoasaft af 1 citron3-4 spsk. olivenolie2 tsk. flydende honning2 forårsløg (det grønne), hakkede½ bundt mynte, plukketsalt og peberLæg løg, peberfrugt og squash på en bageplade, og drys med salt, timian og olivenolie. Bag grøntsagerne ved 200°, gerne med grill, i ca. 15 minutter, eller til de er møre. Tag dem ud, skru ovnen ned til 175°, og bag fisken i 10-15 minutter, til den er akkurat færdig.Skyl imens quinoaen, og kog den i saltet vand i 15-20 minutter, eller til den er mør. Rør citronsaft, olie og honning sammen. Dræn overskydende vand fra quinoaen, og vend quinoa, dressing, forårsløg, mynte og bagte grøntsager sammen. Smag til med salt og peber, og servér straks torsk og quinoasalat. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER