Mad

Torsk en papillote

af Louisa Lorang 9. august 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er torsk en papillote. Få opskriften her

En super nem måde at tilberede fisk på. Og resultatet er saftig, smagfuld fisk med tilbehør.150 g grønne bønner300 g torsk, uden skind og ben250 g små tomater2 fed hvidløg i tynde skiver4 mindre stykker bagepapir1 god klat smørsalt og peber½ dl hvidvin2 stykker kødsnorTILBEHØR:lidt korianderlimebådegroft brød Nip enderne af bønnerne, og hæld kogende vand over dem.Del fisken i to, og fordel fisk, bønner, tomater og hvidløg på to stykker dobbelt bagepapir. Top med smør, og krydr med salt og peber; form papiret som små poser om fisk og grøntsager. Hæld lidt hvidvin i hver "pose", og luk med kødsnor. Bag fisken i ovnen ved 185° i 8-12 minutter, alt efter hvor tyk den er.Servér straks de små "poser" med koriander, lime og groft brød.Opskriften er til 2 personerTIP: Prøv også sej, lange eller kulmule. Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER