
Har du smagt hjertemuslinger? De er meget nemme at tilberede og er en virkelig lækker delikatesse.
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, gerne med 1 spsk. olie i kogevandet. Hæld vandet fra, og hold pastaen varm.
2. Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint, og svits dem i olivenolie i en gryde, til de er let gyldne. Tilsæt hvidvin, og lad det koge op. Tilsæt hjerte-muslingerne, og kog dem under låg i 5 minutter. Tag låget af, og kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig. Skyl tomaterne, skær dem i kvarter, og vend dem med muslingerne i gryden. Krydr med salt og peber.
3- Servering: Servér pastaen i dybe skåle sammen med hjertemuslingerne, og top med frisk basilikum. Servér med groft brød til.
TIP: Hvis du ikke kan få fat på hjertemuslinger, kan du sagtens bruge blåmuslinger i stedet.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Spaghetti med broccoli og ansjoser - Få opskriften her
Spaghetti bolognese - Få opskriften her
Linguine med pecorino, persille og pancetta - Få opskriften her