
Mad
Syltet ingefær
23. april 2012af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Opskriften er en del af en gæstemiddag med do it yourself-sushi. Her får du opskriften på syltet ingefær
Syltet ingefær 1 glas
Hjemmesyltet ingefær smager fantastisk - og så kan man give den ekstra gas med den lyserøde farve.
DET SKAL DU BRUGE
2 dl sukker
2 dl lagereddike
200 g ingefær
2-3 skiver rødbede
Kog sukker og eddike op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. Skræl ingefæren, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skold et glas, og kom ingefær og rødbede i glasset. Hæld den varme lage over, og lad ingefæren trække i mindst 1 døgn inden brug. Opbevar den uåbnet i køleskab i op til 1 måned.
MERE SUSHI
California inside-out - få opskriften her
Alaskalaks-nigiri med soyaglace - få opskriften her
Maki med pankostegt kylling og goma - får opskriften her
Gunkan-maki med tatar & stenbiderrogn- få opskriften her