

Svinemørbrad med rødbedesalat og rødløgskompot
15. december 2011Dette er nem og skøn gæstemad. Og nemt at gange op.
3 rødløg i både
2 spsk. flydende honning
4 spsk. balsamicoeddike
ENDVIDERE:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
lidt olie til stegning
salt og peber
RØDBEDESALAT:
saft af 1 citron
1-2 tsk. revet ingefær
1 spsk. flydende honning
2-3 spsk. olivenolie
300 g rødbeder
1 æble i tynde både
100 g feta
50 g ristede græskarkerner
salt
TILBEHØR:
ristede kartofler
Kom løg, honning og eddike i en kasserolle, og lad det simre i 8-10 minutter.
Puds mørbraden, og skær den i 4 bøffer. Steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Rør citronsaft, ingefær, honning og olivenolie sammen. Skræl rødbederne, og skær dem i ultra tynde skiver. Vend rødbeder og æble med dressingen, og anret salaten toppet med feta og ristede græskarkerner. Krydr med salt.
Servér straks mørbradbøfferne med løgkompot, rødbedesalat og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




