https://imgix.femina.dk/media/e1dad62b516b4469b3a0c7a41b23b226.jpg
Mad

Svinemørbrad med rødbedesalat og rødløgskompot

15. december 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinemørbrad med rødbedesalat og rødløgskompot. Få opskriften her

Dette er nem og skøn gæstemad. Og nemt at gange op.

3 rødløg i både
2 spsk. flydende honning
4 spsk. balsamicoeddike

ENDVIDERE:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
lidt olie til stegning
salt og peber

RØDBEDESALAT:
saft af 1 citron
1-2 tsk. revet ingefær
1 spsk. flydende honning
2-3 spsk. olivenolie
300 g rødbeder
1 æble i tynde både
100 g feta
50 g ristede græskarkerner
salt

TILBEHØR:
ristede kartofler

Kom løg, honning og eddike i en kasserolle, og lad det simre i 8-10 minutter.
Puds mørbraden, og skær den i 4 bøffer. Steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Rør citronsaft, ingefær, honning og olivenolie sammen. Skræl rødbederne, og skær dem i ultra tynde skiver. Vend rødbeder og æble med dressingen, og anret salaten toppet med feta og ristede græskarkerner. Krydr med salt.
Servér straks mørbradbøfferne med løgkompot, rødbedesalat og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/479cb7ad7fdd4dfca935533b5c7e8de9.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/5f00da2d87ff45de9554e49f5ed71789.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/780d3b489ea84a5fa6539831fce870fe.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/57c3543665eb41ab909d35cc4396dffb.jpg

Læs også