Mad

Svinemørbrad med rødbedesalat og rødløgskompot

af Louisa Lorang 15. december 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinemørbrad med rødbedesalat og rødløgskompot. Få opskriften her

Dette er nem og skøn gæstemad. Og nemt at gange op.3 rødløg i både2 spsk. flydende honning4 spsk. balsamicoeddikeENDVIDERE:1 svinemørbrad, ca. 500 glidt olie til stegningsalt og peberRØDBEDESALAT:saft af 1 citron1-2 tsk. revet ingefær1 spsk. flydende honning2-3 spsk. olivenolie300 g rødbeder1 æble i tynde både100 g feta50 g ristede græskarkernersaltTILBEHØR:ristede kartoflerKom løg, honning og eddike i en kasserolle, og lad det simre i 8-10 minutter.Puds mørbraden, og skær den i 4 bøffer. Steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.Rør citronsaft, ingefær, honning og olivenolie sammen. Skræl rødbederne, og skær dem i ultra tynde skiver. Vend rødbeder og æble med dressingen, og anret salaten toppet med feta og ristede græskarkerner. Krydr med salt.Servér straks mørbradbøfferne med løgkompot, rødbedesalat og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER