Svinemørbrad med hoisin
Mad

Svinemørbrad med hoisin

24. oktober 2008
af Beagle Iuel-Brockdorff
Ca. 200 g svinemørbrad i strimler på langs, citron.Marinade: 1 spsk hoisinsauce, ½ tsk kinesisk 5 spice pulver (blandings­krydderi), 1 lille tsk

Ca. 200 g svinemørbrad i strimler på langs, citron.

Marinade: 1 spsk hoisinsauce, ½ tsk kinesisk 5 spice pulver (blandings­krydderi), 1 lille tsk honning,
1 tsk vin­eddike, 1 tsk fish­sauce, 1 spsk olie,
et drys sechuan­peber (eller almindelig peber),
et drys salt

Læg kødet i marinaden og stil det koldt et par timer. Sæt en pind igennem kødet på langs, og steg det på en varm pande i ca. 2 min. Server med små citronbåde.

Læs også