Mad

Svinekoteletter med løg, æble og rodfrugter

af Louisa Lorang 21. december 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinekoteletter med løg, æble og rodfrugter. Få opskriften her

Nem at doble op! Og perfekt som rustik gæstemad.(2 personer)150 g persillerødder2 gulerødder300 g bagekartoflerlidt olivenolie2-3 spsk. citronsaft1 spsk. honningsaltplukket timian ENDVIDERE:2 svinekoteletterlidt olie til stegningsalt og peber2 løg i skiver1 æble i bådeolivenoliesaltplukket timian Tænd ovnen på 220°.Skræl persillerødder og gulerødder, og skrub kartoflerne. Vend med olivenolie, citronsaft, honning og salt, og bag grøntsagerne i den varme ovn i 30-40 minutter, eller til de er møre og gyldne. Afslut evt. med grill. Vend de varme grøntsager med timian lige inden servering.Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.Steg imens løg og æble i lidt olivenolie. Smag til med timian og salt.Servér koteletterne toppet med løg og æble, og med bagte rodfrugter til.Gå til din slagter, og få ham til at skære tykke koteletter på ben. De er meget nemmere at stege saftige og skønneFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER