https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/01/03/madsag-rodfrugter/02-rodfrugt612x325.jpg
Mad

Supernemme honning-marinerede rodfrugter

16. januar 2013
af Camilla Zarah Lawes
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrifter: Brug dine gulerødder, persillerødder og pastinakker og få nemme og velsmagende rodfrugter som tilbehør

Honning-marinerede rodfrugter (Tid: 45 min.)

Ingredienser
(4 pers.)
6-8 persillerødder
6-8 gulerødder
6-8 pastinakker

Marinade:
8 spsk honning
1 dl olivenolie
4 spsk hakket timian
Salt, friskkværnet peber

LÆS MERE: Sådan bruger du vinterens rodfrugter

Fremgangsmåde
Skræl og vask grøntsagerne, og skær dem i aflange rustikke stykker. Bland marinaden, og vend grøntsagerne godt heri.

Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad med bagepapir og bag dem i en 175 grader varm ovn i 35-40 min., til de er møre.

LÆS MERE: Er du helt vild med gulerødder, eller mangler du inspiration til at pifte hverdagens orange snack op? Sådan bruger du alle dine gulerødder

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også