
Mad
Supernemme honning-marinerede rodfrugter
16. januar 2013af Camilla Zarah Lawes
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrifter: Brug dine gulerødder, persillerødder og pastinakker og få nemme og velsmagende rodfrugter som tilbehør
Honning-marinerede rodfrugter (Tid: 45 min.)
Ingredienser
(4 pers.)
6-8 persillerødder
6-8 gulerødder
6-8 pastinakker
Marinade:
8 spsk honning
1 dl olivenolie
4 spsk hakket timian
Salt, friskkværnet peber
LÆS MERE: Sådan bruger du vinterens rodfrugter
Fremgangsmåde
Skræl og vask grøntsagerne, og skær dem i aflange rustikke stykker. Bland marinaden, og vend grøntsagerne godt heri.
Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad med bagepapir og bag dem i en 175 grader varm ovn i 35-40 min., til de er møre.