
Stegte bønner og svampe
13. marts 2012(tilbehør til 4 personer)
KRYDDERI-MASALA:
1 tsk. friskrevet ingefær
½ lille rød chilipeber, finthakket
1 tsk. hele korianderfrø
3 hele nelliker
6 hele peberkorn
2 fed hvidløg
1 tsk. st. gurkemeje (eller 1 stykke frisk)
ENDVIDERE:
2 hakkede løg
2 spsk. olie
200-300 g champignoner skåret i mindre stykker
250-300 g friske grønne bønner skåret i mindre stykker
2 tomater i terninger
evt. ½-1 dl fløde
1-2 spsk. tomatpuré
Stød masalaen godt sammen i en morter. Gør alle grøntsagerne klar. Steg løgene i olien i en tykbundet gryde. Kom masalaen i, og rist den i 1-2 minutter. Kom svampe og bønner i, og lad det stege i 3-4 minutter. Kom tomater og puré og evt. fløde i. Lad det simre, til grøntsagerne er tilpas møre, men pas på, det ikke koger tørt/brænder på. Tilsæt evt. mere vand eller fløde. I Indien koger man grøntsagerne meget møre, men det behøver du ikke. Smag til med salt.




hverdag og fest Dejlige desserter og
skønne kager Madplan til hele
ugen Køb dit køkkenudstyr
i feminashoppen.dk