
1. Stegt laks: Steg laksen på alle sider i sesamolie på en pande. Skræl og riv ingefær fint. Pil og hak hvidløg fint. Drys ingefær og hvidløg på fisken. Tag fisken fra varmen, og drys med sesamfrø.
2. Cremefraichedressing: Rør cremefraiche og sesamolie sammen, og smag til med salt og citronsaft.
3. Tilbehør: Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og afdryp i en sigte. Steg nudlerne i sesamolie på en pande. Vend halvdelen af sojasaucen i. Rens broccoli, og skær den i aflange stykker. Steg broccolistilkene i et par minutter i sesamolie på en anden pande. Hæld resten af sojasaucen over, og vend godt rundt. Drys med sesamfrø.
4. Servering: Anret laksen oven på nudlerne, og drys med plukket koriander. Servér med stegt broccoli og cremefraichedressing.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER