
1. Skær bacon i tern. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens svampene. Steg baconternene gyldne og sprøde i bunden af en stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og svampe, og lad det stege sammen med baconternene. Hæld fløde ved, kog op, og skru helt ned for varmen. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem en sigte, og vend spaghettien i svampesaucen.
2. TOPPING: Varm en stor pande op med olie, skru ned for varmen, og slå æggene ud på panden. Steg de 4 spejlæg, til de er akkurat faste. Anret pastaen i 4 skåle eller dybe tallerkener, og læg et spejlæg på toppen. Drys med persilleblade, og pynt evt. med skovsyre. Servér evt. en blandet grøn salat til.
TIP: Hvis du vil have ekstra grøntsager ind i retten, kan du erstatte halvdelen af spaghettien med gulerødder skåret i lange, tynde strimler.
Den bedste, klassiske bolognese? Den finder du på vores søstersite, SPIS BEDRE. Det er en af de mest populære opskrifter på en af de mest populære aftensmadsretter. Find den her: Klassisk spaghetti bolognese.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Løgtærte med tomat og valnøddepesto - Få opskriften her
Tirsdag: Fiskefrikadeller med dild og glaseret løg - Få opskriften her
Torsdag: Koteletter med krydderolie og lun kartoffelsalat - Få opskriften her
Fredag: Kalveculotte med ristede majskolber og bagte kartofler med svampe - Få opskriften her