
Mad
1. TILBEHØR: Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre. 2. JORDBÆRSALSA: Rens jordbær, og skær dem i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak basilikum fint. Bland jordbær, rødløg og basilikum i en skål, og hæld balsamico, olie og honning over. Vend rundt, og smag til med salt og peber. 3. Smelt smør på en pande. Krydr kulmulefileterne med salt og peber, og steg dem ved høj varme – først på kødsiden i ca. 2 minutter, indtil de er gyldne, og dernæst på skindsiden, indtil de er netop gennemstegte. 4. SERVERING: Skyl og tør feldsalat. Servér smørstegt kulmule med jordbærsalsa, feldsalat og kogte kartofler. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Avocado-vaffeltoast med pocherede æg – Få opskriften her
Onsdag: Pasta med kyllinge-bolognese – Få opskriften her
Torsdag: Bagte quesadillas med mango, cheddar og sorte bønner – Få opskriften her
Fredag: Grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip – Få opskriften her