
Sandwich med syltede østershatte
12. januar 2011DET SKAL DU BRUGE:
250 g østershatte
saft og skal af ½ økologisk
citron
5 kviste timian, plukkede
¼ dl ekstrajomfruolivenolie
1 tsk. salt
ENDVIDERE:
1 squash
lidt olie til pensling
2 rugbrødsboller
50 g rucola
10-12 semitørrede tomater
SÅDAN GØR DU:
Pluk østershattene i mindre stykker, og læg dem i et lille ovnfast fad. Kom citronskal, citronsaft, timian, olie og salt over dem, og dæk fadet med sølvpapir. Bag dem i ovnen ved 200°
i 25-30 minutter. Lad dem køle i lagen. Skær squashen i skiver, og pensl dem med olie. Gril dem på en varm grillpande, og krydr dem med salt. Flæk bollerne, vend rucolaen i en smule af lagen fra svampene, og fyld bollerne med rucola, squash, svampe og semitørrede tomater. Servér lun eller kold.
TIP:
Tilbered svampene, når ovnen alligevel er tændt, f.eks. mens du laver aftensmad. Opbevar dem i lagen i køleskab indtil brug i op til 2 dage.
FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE
RELEVANTE LINKS


