Mad

Salvie-snitsler

af Louisa Lorang 31. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er salvie-snitsler. Få opskriften her

2 kalvesnitsler10 salviebladesalt og peber1 dl mellidt olie til stegninglidt smør til stegning400 g kogte kartoflerolie til stegningcitronsaft3 spsk. kapersENDVIDERE:2 spsk. cremefraiche 38 %1 spsk. citronsaftsalt1 tsk. dijonsennepmasser af revet peberrod2 hjertesalater, plukkedeLæg kødet på et skærebræt, og læg et stykke husholdningsfilm over. Bank det helt fladt med en lille kasserolle eller en flad kødhammer. Tag filmen af, og skær snitslerne i to stykker hver. Læg salvie på de to stykker, krydr med salt og peber, og læg de to sidste stykker snitsel ovenpå. Hold evt. sammen på kødet med tandstikkere eller kødnåle. Vend kødet i mel, og steg det i olie og smør. Krydr med salt og peber.Rist kartoflerne i lidt olie med citronsaft og kapers.Rør imens cremefraichen med citron og sennep, og smag til med salt og masser af peberrod. Vend salaten med dressingen.Servér straks snitsler med kartofler og salat.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER