Mad

Salat med svinekød, gedeost og abrikosdressing

af Louisa Lorang 6. september 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens Onsdagsopskrift er salat med svinekød, gedeost og abrikosdressing. Få opskriften her

En alt i én-salat, der virkelig batter! Servér brød til, eller kom quinoa eller perlerug i, hvis du mere er til det.

2 svinekoteletterlidt olie til stegningsalt

ABRIKOSDRESSING:8 tørrede abrikoser½ dl æblemost2 spsk. citronsaftsalt

ENDVIDERE:100 g rucolasalat2 forårsløg, snittede100 g blød gedeost250 g cherrytomater i halveolivenoliecitronsaft

TILBEHØR:evt. groft brød

Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt, og lad dem køle en smule af; skær dem i skiver.Blend abrikoser, æblemost og citron i en foodprocessor/minihakker. Smag dressingen til med salt.Anret rucola, forårsløg, gede-ost, tomater, svinekød og abrikosdressing på to tallerkener. Dryp med lidt olivenolie og citronsaft, krydr med salt, og servér straks. Evt. med groft brød til.Opskriften er til 2 personer

TIP: Dressingen er også god i en sandwich med gedeost, rucola og rødløg - jeg siger det bare!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER