
1. Rens portobellosvampene, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Pensl skiverne med olie, og steg dem gyldne på begge sider på en (grill)pande. Skyl og skær hjertesalater i tynde både på langs. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Anret salat og svampe på 4 tallerkener, og drys med peberfrugt.
2. SPICY SALATDRESSING: Rør olie med limesaft og fintrevet limeskal. Skræl og riv ingefær fint, og rør det i dressingen sammen med chiliflager og salt. Dryp dressingen over salaten på tallerkenerne.
3. SPRØDT DRYS: Smuldr rugbrødet til grove krummer. Rist krummerne sprøde i smør på en pande. Læg dem på fedtsugende papir, drys med salt, og fordel dem over salaterne. Servér straks.
TIP: Skrab evt. skrællen af ingefæren med en teske i stedet for at bruge en skrællekniv.