
Rul selv-ruller
12. januar 2011DET SKAL DU BRUGE:
1 god okse- eller kalvebøf
lidt olie til stegning
1 spsk. tahini
1 spsk. flydende honning
1 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. soja
2 spsk. limesaft
1 tsk. sesamfrø,
knust i morter
ENDVIDERE:
1 lille bundt mynte
1 lille bundt koriander
1 rød chili, hakket
2 avokadoer i skiver
½ agurk i stave
sesamfrø
rispapir
vand
limebåde
SÅDAN GØR DU:
Steg bøffen i en smule olie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og lad den trække i 10 minutter, inden du skærer den i strimler. Rør tahini, honning, olie, soja, lime og knuste sesamfrø sammen. Anret mynte, koriander, chili, avokado, agurk og bøf på et fad eller en stor tallerken. Drys med lidt sesam, og servér med rispapir, en skål vand og limebåde.
Dyp rispapiret i vand i ca. 10 sekunder, eller til det begynder at blive blødt. Læg det på din tallerken, og fyld det med alle lækkerierne. Dryp med limesaft, og rul sammen. Spis med
sesamdressingen.
TIP:
Saml selv ved bordet! Rispapir kan købes i større supermarkeder og hos asiatiske købmænd. Kan du ikke finde det, kan du bruge salatblade fra hovedsalat i stedet.
FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE
RELEVANTE LINKS


