Mad

Roastbeefsalat asian style

af Louisa Lorang 6. december 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er roastbeefsalat asian style. Få opskriften her

Elsker denne her slags enkle måltider. Med masser af sprød kål, frisk smag og kød, der allerede er stegt. Nemt, og fyldt med alt det gode.¼ dl limesaft½ dl soja2 tsk. sukker2 tsk. hakket rød chili½ hvidkål i tynde strimler²⁄3 bundt forårsløg i tynde skiver1 håndfuld sød basilikum1 mango200-300 g roastbeef fra mandagRør limesaft med soja, sukker og chili. Vend kål, forårsløg og sød basilikum med dressingen.Skær siderne af mangoen, og skær kødet fri af skindet. Skær mangokødet i strimler, og vend det med resten af salaten.Skær kødet i tynde skiver, og vend det i salaten.Servér straks.Opskriften er til 2 personerTIP: Salaten er også luksus i madpakkenFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Torsdag

Fredag