Mad

Ristet torsk med rosenkål

af Louisa Lorang 27. december 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er ristet torsk med rosenkål. Få opskriften her

300 g torsk i filet, uden skæl og benlidt olie til stegningflagesaltENDVIDERE:1 spsk. smør1½ dl vandsalt2 spsk. citronsaft300 g rosenkål, halveredeTILBEHØR:plukket dild1 æble skåret i miniterningerolie og eddike til dildengroft brødDel fisken i pæne stykker, og steg den med skindsiden nedad i lidt olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på skindsiden. Tag panden af varmen, vend fisken, og steg den færdig på eftervarmen. Krydr med salt.Kom imens smør, vand, salt og citronsaft i en sauterepande, og lad det koge op. Kom rosenkålene i, og lad dem dampe under låg i 2-3 minutter.Anret rosenkålen med væde i dybe tallerkener. Læg torsken ovenpå, top med dild og æble, og servér straks med groft brød til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER