Mad

Ristet torsk med rosenkål

Ugens torsdagsopskrift er ristet torsk med rosenkål. Få opskriften her







300 g torsk i filet, uden skæl og ben
lidt olie til stegning
flagesalt
ENDVIDERE:
1 spsk. smør
1½ dl vand
salt
2 spsk. citronsaft
300 g rosenkål, halverede
TILBEHØR:
plukket dild
1 æble skåret i miniterninger
olie og eddike til dilden
groft brød
Del fisken i pæne stykker, og steg den med skindsiden nedad i lidt olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på skindsiden. Tag panden af varmen, vend fisken, og steg den færdig på eftervarmen. Krydr med salt.
Kom imens smør, vand, salt og citronsaft i en sauterepande, og lad det koge op. Kom rosenkålene i, og lad dem dampe under låg i 2-3 minutter.
Anret rosenkålen med væde i dybe tallerkener. Læg torsken ovenpå, top med dild og æble, og servér straks med groft brød til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagFredag

Læs mere om: