

Ristet makrel med sure løb, rosiner og mandler
13. september 2012Det er er virkelig en af mine favoritter. Jeg spiser den med brød og masser af salat - og det er mad på 20 minutter. Love it!
1 dl sukker1 dl eddike2 rødløg i skiver1 dl sultanarosiner50 g smuttede mandler2-4 makrelfileterlidt olie til stegningsalt1 håndfuld bredbladet persille, hakket
TILBEHØR:100 g blandet salatolie og eddikesalt og peberbrød
Kom eddike og sukker i en kasserolle, og lad det simre ,til sukkeret er smeltet. Kom løg i, og lad det simre i 3-4 minutter. Tilsæt rosiner og mandler, kog op, og tag kasserollen af varmen.Rids skindet på makrellerne, og steg dem med skindsiden nedad i olie på en varm pande. Tryk fiskene godt ned med en palet, og lad dem stege næsten færdige på skindsiden. Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt. Top dem med løg, rosiner, mandler, persille og lidt af lagen.Servér straks med salat og brød.Opskriften er til 2 personer
TIP: Har du flere fisk, end du kan spise, kan de opbevares i lagen til næste dag og spises som stegte sild.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs også
