

Risotto med squash, mandler og mynte
23. maj 20111 lille løg, hakket2 fed hvidløg, hakkede1 spsk. smør2 spsk. olivenolie1½ dl risottoris1 dl hvidvin6-7 dl vand ellerhønsebouillon1 squash, revet75 g revet parmesansalt og peber1 god håndfuld plukketmynte, hakket50 g mandler, ristede oghakkedeTILBEHØR:100 g blandet salat med tynde røde løgringe, olie og eddikeSautér løg og hvidløg i olie og smør. De skal ikke tage farve, men bare blive klare. Kom ris ved, og lad det hele sautere lidt, stadig uden at det tager farve. Kom hvidvin ved, og lad den koge væk. Tilsæt vand eller bouillon lidt ad gangen, til risene er ret al dente. Kom squash i, og lad risottoen småboble i et par minutter mere. Vend parmesan i. Tag gryden af varmen, og smag til med salt, peber og mynte. Vend hakkede mandler i lige inden servering. Giv salat til eller som forret.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs også
