
1. Quinoasalat: Skyl quinoa i koldt vand, og kom den i en gryde. Hæld vand på, så det dækker, og kog den i letsaltet vand i 15-20 minutter, til frøene begynder at åbne sig. Hæld resterende vand fra, smag til med salt og peber, og lad den køle af. Skær grønkålen fra stokken; skyl kålen i koldt vand, og lad den dryppe af i en sigte. Snit kålen fint. Skyl pærerne; fjern kernehuset, og skær pærerne i fine skiver. Bland kål, pærer og quinoa i en skål.
2. Dressing: Bland eddike, olie og honning, og hæld dressingen over quinoasalaten. Anret salaten på et fad, og pynt med store stykker smuldret gedeost på toppen.
3. Steg bøfferne i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér bøfferne med quinoasalat til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tunbøffer med mangosalat og nye kartofler – Få opskriften her
Avocado med stenbiderrogn og kartoffelrøsti – Få opskriften her
Frisk pasta med ærtepuré og mynte – Få opskriften her
Spinatsalat med æg, bacon og rugbrødschips – Få opskriften her