
Rejer på spyd med citron og ingefær
21. juli 2010Denne ret er til ca. 6 pers. og tager 30 min. + tid til marinering at tilberede
Det skal du bruge til rejer på spyd med citron og ingefær
500-600 g tigerrejer eller kinarejer
½ dl olivenolie
2 tsk sesamolie
Saft af 1 citron
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 spsk finthakket ingefær
2 spsk finthakket frisk
koriander
Prøv også: Kyllingefrikadeller med ingefær
Sådan laver du rejer på spyd med citron og ingefær
1. Pil rejerne, men lad halespidserne sidde på.
2. Hæld olivenolie, sesamolie, citronsaft, grofthakket løg, hvidløg, ingefær og koriander i en foodprocessor eller blender og purér det.
3. Læg rejerne i et fladt fad og hæld marinaden over.
4. Lad dem trække et par timer i køleskabet, men endelig ikke mere end 2 timer, ellers bliver rejerne bløde.
5. Varm grillen op og læg træspyd i vand - gerne i en hel time.
6. Tag rejerne op af marinaden og kassér den.
7. Sæt rejerne på spyddene og grill dem 5 min.
8. Vend dem og grill yderlige 3-4 min.
Prøv også:
Friske rejer med dildmayonnaiseAvocadodip med grillede rejerOrientalsk rejecocktail