Mad

Rejecocktail med korn og thousand island

12. juli 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Rejecocktail med korn og thousand island er en ægte old timer. Få opskriften her her

Rejesalt er en ægte old-timer. Vælg selv om du vil servere brød til. Der er korn i salaten, så den mætter dejligt uden. Med thousand island-dressing er det nærmest en lille tidsmaskine tilbage til 80'ernes spiseborde hvor rejecocktail var fast inventar.

Rejecocktail til 2 personer:

1½ dl perlebygsalt

Dressing:

1 spsk. finthakket løg1 spsk. kapers, hakkede3 spsk. drænet yoghurt1 spsk. mayonnaise1 tsk. paprika, gerne røget1 spsk. ketchup1 tsk. flydende honningtabasco efter smagsalt

Endvidere:

2 hjertesalater, plukkede2 avokadoer i både200 g grønlandske rejerlidt citronsaftdild

Tilbehør:

citronbådeevt. brød

Sådan gør du:

Kog perlebyggen i usaltet vand i 15-20 minutter, til den er mør. Hæld overskydende vand fra, og smag til med salt.Hæld kogende vand over løgene, og lad dem dryppe godt af. Rør løg, kapers, yoghurt, mayonnaise, paprika, ketchup og honning sammen. Smag til med tabasco og salt.Anret din rejesalat med avokado, korn og rejer. Dryp med lidt citronsaft, og top med dressing og dild. Servér rejecocktail lige efter du har tilberedt den