
Rabarbermuffins
23. april 2012Rabarbermuffins (ca. 8 stk.)
Tid: 45 min
Ingredienser til rabarbermuffins
100 g smør, stuetempereret
200 g rørsukker
3 æg
30 g grahamsmel
80 g hvedemel
1 tsk bagepulver
20 g finthakkede mandler
25 g kokosmel
1½ dl grov rabarberkompot - se opskriften HER
Tilberedning til rabarbermuffins
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør smørret med rørsukker og tilsæt æggene ét ad gangen.
Rør begge slags mel, bagepulver, mandler og kokos i dejen, og vend forsigtigt kompotten i.
Sørg for, at det især er hele rabarberstykker og ganske lidt saft, du rører i.
Fordel dejen i muffinforme evt. foret med bagepapir og bag dem i ovnen i 30 min.
Lad dine rabarbermuffins køle af på en rist- og nyd de lækreste lune rabarbermuffins.
Her kan du finde mange flere opskrifter med rabarber - både til morgen, aften og den søde tand
Er du helt vild med kage?
På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 25.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Bliv fodret med skønne kage-opskrifter og få gode tips af ligesindede. Læs mere på www.facebook.com/elsker.kage eller vær med i gruppen lige HER.