Rabarber er og bliver helt fantastisk at putte i kage. Her får du en dejlig opskrift på en af sommerens favoritter - rabarberkage. Du kan evt. servere lidt creme fraiche eller en klat vaniljeis til
30 min
Tid i alt 42 min
DET SKAL DU BRUGE
600 g rabarber
300 g sukker
6 æg
300 g smeltet smør
300 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 stang vanilje
1 dl sukker
DESUDEN
En bradepande foret med bagepapir
Opskrift - sådan laver du rabarberkage
1. Varm ovnen op til 190°. 2. Vask og rens rabarberne og skær dem i stykker a ca. 4 cm. 3. Pisk sukkeret og æggene let sammen og rør smørret i. Sigt mel, bagepulver og vaniljekorn i dejen og rør det forsigtigt sammen. Fordel dejen i formen. 4. Læg rabarberstykkerne i et pænt mønster oven på kagen. Drys 1 dl sukker over og bag kagen i 25-30 min. PRØV OGSÅ: Rabarberkompot med koldskålscreme og knas