rabarberkage
Mad

Rabarberkage

31. maj 2018
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Betina Hastoft
Rabarber er og bliver helt fantastisk at putte i kage. Her får du en dejlig opskrift på en af sommerens favoritter - rabarberkage. Du kan evt. servere lidt creme fraiche eller en klat vaniljeis til
30 min
Tid i alt 42 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g rabarber
  • 300 g sukker
  • 6 æg
  • 300 g smeltet smør
  • 300 g hvedemel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1 stang vanilje
  • 1 dl sukker

DESUDEN

  • En bradepande foret med bagepapir

Opskrift - sådan laver du rabarberkage

1. Varm ovnen op til 190°. 2. Vask og rens rabarberne og skær dem i stykker a ca. 4 cm. 3. Pisk sukkeret og æggene let sammen og rør smørret i. Sigt mel, bagepulver og vaniljekorn i dejen og rør det forsigtigt sammen. Fordel dejen i formen. 4. Læg rabarberstykkerne i et pænt mønster oven på kagen. Drys 1 dl sukker over og bag kagen i 25-30 min. PRØV OGSÅ: Rabarberkompot med koldskålscreme og knas
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også