
Pragtfulde pastaretter: Tagliatelle con Pollo Fungi
29. august 2011De bedste pastaretter Tagliatelle con Pollo Fungi (Tid: 30 minuti)
Ingredienser Fremgangsmåde300 g svampe2 dl hønsebouillon
1 dl hvidvin
200 g gorgonzola
¼ liter piskefløde
Salt, peber
8 skiver pancetta eller bacon
2 fed hvidløg
Oregano
Olivenolie
500 g kogt kyllingekød
500 frisk pasta
Børst og rens svampene og del dem i mindre stykker.
Kog bouillon og hvidvin op i en gryde. Tilsæt gorgonzola og fløde, og lad osten smelte under omrøring i ca. 10 min.
Læg pancettaen på bagepapir på en bageplade og steg dem sprøde i ovnen i ca. 5 min. Lad dem køle af på en rist.
Pil og hak hvidløgene fint og steg dem med svampe og hakket oregano i olie i et par min. på en pande.
Del kyllingekødet i mindre stykker og kom det på panden med svampene.
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Afdryp og vend den i gorgonzolasaucen med svampe og kylling.
Anret i dybe tallerkener og pynt med sprød pancetta og frisk oregano.
Prøv også en af vores favorit pastaretter - se opskrift lige her!
Her får du 6 opskrifter, så du kan sammensætte din egen lækre italienske gæstemenu!
Oliventapenadeog tapenadesnegleZuppa MinestroneInsalata CapresePizza CarciofiTagliatelle con Pollo FungiVitello Tonnato di Luxe