
De hotte peberfrugter er perfekte i en burger. Nedjustér styrken ved evt. at fjerne frø og frøvægge fra chilien.
1. Form kødet til 2 bøffer. Steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Drys med salt og peber.
2. Sautér peberfrugter og chili i lidt olie på en varm pande. Lad det varme i et par minutter, uden at det tager for meget farve. Kom eddike og honning på, og lad lagen koge ind. Smag til med salt.
3. Fjern imens stokken på svampene, og steg svampene på en varm pande i en smule olie. Tryk dem flade, og krydr med salt.
4. Fyld bøf, salat, hotte peberfrugter og løg mellem to portobellosvampe, og servér straks, evt. med ketchup og masser af servietter til.
TIP
- Du kan selvfølgelig lave burgerne med grove eller almindelige burgerboller i stedet for stegte portobellosvampe.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her
Tirsdag: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler - Få opskriften her