Mad

Perleotto med squash

af Louisa Lorang 2. august 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er perleotto med squash. Få opskriften her

Jeg kan godt lide at bruge perler i stedet for ris til "otto". Mascarponen giver cremet konsistens og skøn, blid smag.

2 dl perlebyg salt 1 lille løg, hakket 2 fed hvidløg, hakkede olivenolie 2 små squash olivenolie fintrevet skal af 1 økocitron 50 g parmesan, revet 150 g mascarpone salt og peber parmesanflager

ENDVIDERE: 100 g blandet salat saft af 1 citron

Kog perlebyggen mør i 15-20 minutter. Dræn vandet fra, men gem lidt. Sautér løg og hvidløg i olie i en stor, varm gryde, uden at det tager farve, men klarer lidt. Skær imens squasherne i ca. 1 cm tykke skiver, og gril dem på en varm grillpande, eller rist dem i lidt olie. Krydr med citronskal og salt. Kom perlebyggen i gryden med løg og hvidløg. Tilsæt parmesan og mascarpone. Lad det hele varme igennem. Vend forsigtigt squasherne i. Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER