
En ret, der virkelig smager af noget. Både kapers og knust peber giver masser af karakter.
1. Tag bøfferne ud af køleskabet, og lad dem få stuetemperatur, før de skal steges.
2. Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Nip bønnerne, og kog dem i ca. 5 minutter sammen med kartoflerne. Hæld vandet fra kartofler og bønner, og afkøl med koldt vand. Bland kartofler og bønner med kapers og finthakket dild i en skål. Rør cremefraiche med citronsaft, og krydr med salt og peber. Dryp noget af cremefraichedressingen over kartoflerne, og stil resten af dressingen frem på bordet.
3. Stød de hele peberkorn i en morter. Vend bøfferne i knust peber. Opvarm olie og smør på en pande, og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side. Servér med kartoffelsalat som tilbehør.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grillet svinekotelet og rissalat med vandmelon og feta - Få opskriften her
Tirsdag: Bagt kulmule med fyldte peberfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Risotto med artiskokhjerter og squash - Få opskriften her
Fredag: Grillspyd med kylling og grillet majs - Få opskriften her