
Peberfrugter, fyldte
10. september 2009Tid: Ca. 1 time
4 store peberfrugter
1 spsk olie
1 hakket løg
2 hakkede hvidløgsfed
300 g hakket oksekød
1 hakket gulerod
2 hakkede bladselleristilke
¾-1 dåse hakkede tomater
1 hakket chili
1 dl hakket persille og basilikum blandet
4 pitabrød
Krydderolie:
¾ dl olivenolie
Citronsaft
1 presset hvidløgsfed
1 dl hakket persille, timian og basilikum blandet
Tilbehør:
Græsk yoghurt
Skær toppen af peberfrugterne og læg den til side, kassér kernehus og kerner. Blanchér peberne i letsaltet vand i 3 min. Svits løg, hvidløg, kød og grøntsager i olie i en gryde, til al væde er fordampet.
Tilsæt tomat og krydderier og kog 2-3 min. Smag til og fyld blandingen i peberfrugterne.
Læg lågene på og bag peberfrugterne i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Skær pitabrødene i trekanter og rist dem.
Rør krydderolien sammen og smag den til. Servér det til peberfrugterne sammen med græsk yoghurt.