https://imgix.femina.dk/media/03012bc02529420193ca729c1b969362.jpg
Mad

Peberfrugter, fyldte

10. september 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Tid: Ca. 1 time4 store peberfrugter1 spsk olie1 hakket løg2 hakkede hvidløgsfed300 g hakket oksekød1 hakket gulerod2 hakkede bladselleristilke¾-1 dåse

Tid: Ca. 1 time

4 store peberfrugter
1 spsk olie
1 hakket løg
2 hakkede hvidløgsfed
300 g hakket oksekød
1 hakket gulerod
2 hakkede bladselleristilke
¾-1 dåse hakkede tomater
1 hakket chili
1 dl hakket persille og basilikum blandet
4 pitabrød

Krydderolie:
¾ dl olivenolie
Citronsaft
1 presset hvidløgsfed
1 dl hakket persille, timian og basilikum blandet

Tilbehør:
Græsk yoghurt

Skær toppen af peberfrugterne og læg den til side, kassér kernehus og kerner. Blanchér peberne i letsaltet vand i 3 min. Svits løg, hvidløg, kød og grøntsager i olie i en gryde, til al væde er fordampet.

Tilsæt tomat og krydderier og kog 2-3 min. Smag til og fyld blandingen i peberfrugterne.

Læg lågene på og bag peberfrugterne i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Skær pitabrødene i trekanter og rist dem.

Rør krydderolien sammen og smag den til. Servér det til peberfrugterne sammen med græsk yoghurt.

Læs også