Pandekager af kartoffel med kylling
Mad

Pandekager af kartoffel med kylling

21. oktober 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Disse pandekager er lavet på kartofler og er smadder lækre med kylling i. Få opskriften gratis lige her.

Til 2 personer - Ca. 12 stk.

Det skal du bruge til pandekager af kartofler med kylling

2-3 bagekartofler
4 forårsløg
1 spsk mel
Salt ogpeber
1 æg
Tilberedt kyllingekød uden skind, ca. 200 g
Smør og olie til stegning
Evt. tomater

Prøv også: Pandekager af kartoffel med purløgsdressing

Sådan laver du pandekager af kartofler med kylling

Skræl og riv kartoflerne og bland dem med hakket forårsløg, mel, salt, peber, æg og grofthakket kyllingekød.

Steg pandekagerne i små bunker på en varm pande i fedtstof, til de er brunede på begge sider.

Server evt. med tomatsalat.

Prøv også:

Pandekage med fyld af rejer, forårsløg, svampe og kokos

Pandekager med krebsehaler

Speltpandekager med brombær

Oste-omelet med spinat og laks

Læs også