https://imgix.femina.dk/media/63b9f59e3f914151a8769abe3a7084ec.jpg
Mad

Omelet med perlespelt

19. juni 2009
af Anne Larsen
Tid: 25 min.50 g svampe (shiitake, champignoner eller østershatte)50 g små tomaterOlieHavsaltFriskkværnet sort peber1 æg½ dl skummetmælk½ dl kolde

Tid: 25 min.

50 g svampe (shiitake, champignoner eller østershatte)
50 g små tomater
Olie
Havsalt
Friskkværnet sort peber
1 æg
½ dl skummetmælk
½ dl kolde kogte perlespelt, alternativt bulgur eller perlebyg
1 forårsløg
Purløg

Rens svampene og læg dem sammen med de hele tomater i et ildfast fad, dryp dem med olie og krydr med salt og peber. Bag dem ved 150 grader i 10-15 minutter.

Pisk æg og skummetmælk sammen med en gaffel og krydr det med salt og peber. Bland den kogte kolde perlespelt og det fintsnittede forårsløg i æggemassen og steg omeletten på en lille pande med slip-let belægning.

Serveres med friskklippet purløg.

Proteinenergi: 23 pct.
Fedtenergi: 30 pct.
Kulhydratenergi: 47 pct.
274 kcal pr. person

Læs også