
Mad
Omelet med perlespelt
19. juni 2009af Anne Larsen
Tid: 25 min.50 g svampe (shiitake, champignoner eller østershatte)50 g små tomaterOlieHavsaltFriskkværnet sort peber1 æg½ dl skummetmælk½ dl kolde
Tid: 25 min.
50 g svampe (shiitake, champignoner eller østershatte)
50 g små tomater
Olie
Havsalt
Friskkværnet sort peber
1 æg
½ dl skummetmælk
½ dl kolde kogte perlespelt, alternativt bulgur eller perlebyg
1 forårsløg
Purløg
Rens svampene og læg dem sammen med de hele tomater i et ildfast fad, dryp dem med olie og krydr med salt og peber. Bag dem ved 150 grader i 10-15 minutter.
Pisk æg og skummetmælk sammen med en gaffel og krydr det med salt og peber. Bland den kogte kolde perlespelt og det fintsnittede forårsløg i æggemassen og steg omeletten på en lille pande med slip-let belægning.
Serveres med friskklippet purløg.
Proteinenergi: 23 pct.
Fedtenergi: 30 pct.
Kulhydratenergi: 47 pct.
274 kcal pr. person