
1. Tænd ovnen på 180°. Skrub de søde kartofler, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter, til de er møre. Varm en (grill)pande op, pensl bøfferne med olie, og brun dem på begge sider på panden. Læg bøfferne i en bradepande beklædt med bagepapir, og
krydr med salt og peber. Halvér hvidløgsfeddene, og læg et halvt fed på hver bøf sammen med rosmarinnåle. Steg bøfferne færdige i ovnen i 4 minutter.
2. SAUCE VERTE: Rør cremefraiche sammen med salt og peber. Pil og hak rødløg fint, og vend det i cremefraichen sammen med klippet purløg.
3. SALAT: Skyl salaterne, og skær dem i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i tern. Pil rødløget, og skær det i fine tern. Bland salat, agurk og rødløg
sammen i en skål.
4. SENNEPSDRESSING: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
5. SERVERING: Skær et kryds i hver af de bagte søde kartofler, og pres på siderne, så kartoflen åbner sig. Anret en skefuld sauce verte i hver kartoffel, og servér med salat, og bøffer skåret i tynde skiver.