Lav sprøde nuggets ved at panere kylling i knuste nachos, og servér dem i en skål fyldt med farve og smag – så har du en fiesta! Her får du opskriften på mexicansk skål med nachos-nuggets og bbq-sauce
4 personer
Tid i alt 35 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g kyllingestrimler
1 pose nachos
1 æg
smør og/eller olie til stegning
TILBEHØR
4 dl brune ris
BARBECUESAUCE
70 g koncentreret tomatpuré
1 dl ahornsirup
25 g smør
3 spsk. æblecidereddike
1 tsk. røget paprika
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. tørret oregano
½ tsk. tørrede chiliflager
1 tsk. salt
TIL SERVERING
1 dåse sorte bønner
2 hjertesalater
3 forårsløg
1 moden avocado
Mexicansk skål med nachos-nuggets og bbq-sauce
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. 2. BARBECUESAUCE: Bring alle ingredienser i kog under omrøring i en kasserolle. 3. Knus nachos helt fint i en foodprocessor, og hæld det i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend kyllingestrimlerne først i æg og dernæst i nachos-krummerne. Steg dem gyldne i rigeligt smør og/eller olie på en pande. Afdryp på fedtsugende papir. 4. SERVERING: Afdryp bønnerne, og skyl dem i en sigte. Skyl hjertesalater, og skær i tynde bånd. Rens og snit forårsløg i skrå skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Fyld skåle med ris, og top med nuggets, sorte bønner, salat, forårsløg, avocado og barbecuesauce. Få indkøbslisten til hele ugen her