https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2012/08/1233-madplan/1233-mad-onsdag-copy-2.jpg
Mad

Lynstegt svin med ingefær og peberfrugt

16. august 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er lynstegt svin med ingefær og peberfrugt. Få opskriften her

Jeg elsker wokmad. Denne her ret er hurtig, sprød og sund. Jeg serverer nudler til, men ris kan også bruges.

300 g svinekød i strimler
lidt olie til stegning
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. ingefær i julienne
hakket rød chili efter smag
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
2 tsk. sukker
½ dl soja
2-3 spsk. citronsaft
²⁄3 bundt forårsløg i tynde skiver
1 spsk. ingefær i julienne

TILBEHØR:
kogte nudler

Dup kødet tørt med køkkenrulle, og steg det i olie i en meget varm wok. Lad det tage farve, og tilsæt så hvidløg, ingefær og chili. Steg kort, og tilsæt så peberfrugt og sukker. Vend rundt, og tilsæt derefter soja og citronsaft. Smag evt. til med mere citron eller chili, og servér straks toppet med forårsløg og ingefær og med nudler til.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Julienne er super tynde strimler (på tykkelse med tændstikker).

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/31049558a7024f058a8df53f62490599.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ac3d76ac99d64fe79c41701434a77313.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/2d73f549a1c4405ca2773ae0586e3717.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/b7284a50d6904087ad7295910df14d0c.jpg

Læs også