
Lynstegt svin med ingefær og peberfrugt
16. august 2012Jeg elsker wokmad. Denne her ret er hurtig, sprød og sund. Jeg serverer nudler til, men ris kan også bruges.
300 g svinekød i strimler
lidt olie til stegning
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. ingefær i julienne
hakket rød chili efter smag
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
2 tsk. sukker
½ dl soja
2-3 spsk. citronsaft
²⁄3 bundt forårsløg i tynde skiver
1 spsk. ingefær i julienne
TILBEHØR:
kogte nudler
Dup kødet tørt med køkkenrulle, og steg det i olie i en meget varm wok. Lad det tage farve, og tilsæt så hvidløg, ingefær og chili. Steg kort, og tilsæt så peberfrugt og sukker. Vend rundt, og tilsæt derefter soja og citronsaft. Smag evt. til med mere citron eller chili, og servér straks toppet med forårsløg og ingefær og med nudler til.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Julienne er super tynde strimler (på tykkelse med tændstikker).
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



