Mad

Lynstegt oksekød med broccoli

af Louisa Lorang 10. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er lynstegt oksekød med broccoli. Få opskriften her

300 g oksekød i strimlerlidt olie til stegning1 tsk. sukker2 fed hvidløg i skiver1 broccoli (400 g) i buketter1 rødløg i både½ dl østerssauce2 spsk. fiskesauce½ dl vand200 g bønnespirer1 potte thaibasilikum, klippet1 rød chili i tynde strimlerTILBEHØR:kogte ris, gerne groveBrun kødet i lidt olie i en varm wok. Tilsæt sukker, hvidløg, broccoli, rødløg, østerssauce, fiskesauce og vand, og lad det stege ved fuld varme i 3 minutter. Tag wokken af varmen, og kom bønnespirer, thaibasilikum og chili på. Servér straks med kogte ris.Opskriften er til 2 personerFå ugens indkøbsliste herUGENS ANDRE OPSKRIFTER