Mad

Let og lækker

af Louisa Lorang 14. maj 2009
Foto: Anders Schønnemann
Få både indkøbsseddel og ugemenu serveret på et sølvfad
Salat med grillet kyllingelever og rabarber
Laksecarparccio
Kyllingebryster med peberfrugtsalat
Nudelsuppe med grillet oksekød

 

Fredag:Luksusschnitzler

Luksusschnitzler

 

 

Indkøbsliste:

Frugt og grønt:1 lille bundt rabarber2 økologiske citroner1 lime1 rød chili3 røde peberfrugter200 g cherrytomater1 squash1 aubergine1 bundt forårsløg100 g blandet salat100 g rucola1 potte brøndkarse1 bundt basilikum

Kolonialvarer:MandlerItaliensk brødGroft brød100 g gode olivenMiso (gæret sojabønnepasta, køb det i Irma eller i helsekost)Sobanudler (eller andre nudler)Tørrede kikærter

Køl og frys:1 bøffelmozzarella300 g kyllingelever2 kyllingebryster, gerne med skind250 g skinkesnitsler150 g oksekød (af tyndstegsfilet, mørbrad eller lign.)

Køb hos fiskehandleren mandag eller tirsdag:300 g supergod laks

TJEK DESUDEN AT DU HAR:

Ekstra jomfru-olivenolieStegeolieBalsamicoeddikeSaltPeberSukkerRørsukkerFlydende honningDijonsennepSoja1 rødløgKapersMelGrov raspSmørParmesan1 ægFryseposer