
1. LAKSETATAR: Skær det ferske laksekød i tern. Skær den røgede laks i tern. Bland de 2 slags laks i en skål. Skyl og skær tomaterne i kvarter; fjern kernerne, og skær herefter tomaterne i fine tern. Bland tomat og laks. Hak purløg fint. Skyl limefrugterne, riv skallen fint, og pres saften. Bland limeskal og limesaft i laksetataren sammen med purløg og olivenolie. Krydr med salt og peber. Lad tataren trækken i mindst 30 minutter på køl før servering.
2. CROUTONER: Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i grove tern; vend med olivenolie, og drys med salt. Rist brødternene i ovnen i 6-8 minutter, til de er gyldne og sprøde.
3. STEGTE ASPARGES: Skyl aspargesene, og bræk den nederste, grove ende af. Steg aspargesene i lidt olie på en (grill)pande i 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Servér laksetatar med lune croutoner og stegte asparges.