Mad

Kyllingelår med quinoa-tabouleh

11. oktober 2012
af Louisa Lorang
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Ugens tirsdagsopskrift er kyllingelår med quinoa-tabouleh. Få opskriften her

4-6 kyllingeoverlår eller 2 hele lårlidt olie2 tsk. sød paprika½ tsk. cayennepebersalt3 spsk. citronsaft2 spsk. honning

ENDVIDERE:1½ dl quinoasalt1 lille bundt bredbladet persille, finthakket½ bundt forårsløg, finthakket¼ dl citronsaft¼ dl olivenolie2 tomater i små terninger½ agurk i små terninger100 g god feta, smuldret

Rids kyllingekødet på lårene, og steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med paprika, cayennepeber og salt, og kom citron og honning over. Steg kort.Skyl imens quinoaen, og kog den i usaltet vand i ca. 15-20 minutter, eller til den er mør. Dræn overskydende vand fra, og smag den til med salt. Gem halvdelen af quinoaen til onsdag.Vend resten af quinoaen med persille, forårsløg, citronsaft, olivenolie, tomater og agurk. Vend til sidst feta i, og smag til med salt.Servér straks kyllingelårene med quinoa-tabouleh.Opskriften er til 2 personer

TIP: Du kan selvfølgelig også bruge couscous eller bulgur til din tabouleh.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Onsdag

Torsdag

Fredag