
1. Ovnbagt blomkål: Skyl og rens blomkålen. Bland bouillon, hvidvin, chiliflager, fennikelfrø, salt, peber og lidt olie i en stor gryde. Placér blomkålen i gryden. Skru ned for varmen, og læg låg på gryden. Lad blomkålen dampe i 20 minutter. Stil blomkålen i et ovnfast fad. Hæld lidt af væden over, og bag blomkålen i en 200° varm ovn i 10 minutter. Hæld mere væde over, og bag videre, til blomkålen er gylden.
2. Vend kyllingelårene i sammenpisket æg. Bland rasp med salt og peber, og vend kyllingelårene i blandingen. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen ved 200° i 20 minutter.
3. Stegte kartofler: Skrub kartoflerne. Læg dem i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og drys med timian, salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen ved 200° i 25 minutter, til de er møre.
4. Dip: Rør fromage frais sammen med salt og peber. Tilsæt plukket mynte og koriander, og rør godt.