Mad

Kyllingebryst med syndige auberginer

af Louisa Lorang 28. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kyllingebryst med syndige auberginer. Få opskriften her

2 kyllingebryster, gerne med skind og vingebenlidt olie til stegningsaltENDVIDERE:1 løg, hakket2 fed hvidløg, hakketolivenolie1 dåse hakkede tomater, 400 g2 spsk. plukket timiansalt og peberlidt sukker1 aubergine i 2 cm tykke skiverlidt revet parmesan1 bøffelmozzarella, 125 glidt plukket timianTILBEHØR:100 g blandet salat vendt med lidt olie og eddikegroft brødRist kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte og gyldne. Krydr med salt.Sautér imens løg og hvidløg i lidt olivenolie i en varm gryde. Det skal ikke tage farve. Kom tomaterne i, og lad dem koge med under omrøring i 5-10 minutter. Tilsæt timianen halvvejs, og smag til med salt og peber og en smule sukker.Rist aubergineskiverne i lidt olivenolie på en varm pande, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle; krydr med salt, og drys med revet parmesan.Anret auberginen med tomatsauce og stykker af mozzarella. Top med timian, og servér med ristet kylling, blandet salat og groft brød.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER