Mad

Kyllinge-salat asian style

af Louisa Lorang 16. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kyllingesalat asian style. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsaltENDVIDERE:4 spsk. fiskesauce1 spsk. sukker¼ dl limesaft1-2 tsk. finthakket rød chili(eller efter smag)300 g små tomater i både1 rødløg i både1 agurk i halvmåner1 lille bundt koriander,plukketTILBEHØR:kogte ris, gerne groveSkær kyllingebrysterne i skiver, og pensl med lidt olie. Gril dem på en varm grill eller grillpande, og krydr med salt.Rør imens fiskesauce, sukker, limesaft og chili sammen, til sukkeret er opløst. Vend varm kylling, tomater, løg, agurk og koriander i dressingen, og smag til.Servér straks med kogte ris til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER