Opskrift - sådan laver du kyllinge-rugkernesalat med ost og vaniljedressing
1. Pil løg, og skær det i både. Pil hvidløg, og skær det i skiver. Hæld løg, hvidløg, laurbærblade, peberkorn, salt og vand i en gryde, og bring det i kog. Læg kyllingen i gryden, og lad den simre i 10 minutter. Tag kyllingen op, og skær et snit i den tykkeste filet for at tjekke, om den er færdig hele vejen igennem. Lad kyllingefileterne køle af, og riv derefter kødet i mundrette stykker med en gaffel eller med fingrene. 2. VANILJEDRESSING: Rør alle ingredienser til dressingen sammen. 3. RUGKERNESALAT: Kog rug- eller speltkerner møre efter anvisningen på pakken. Afkøl i en sigte. Pil rødløg, og skær det i papirtynde både. Skyl og skær pærerne i tynde både. Skyl og tør spinaten, og fordel spinat og de afkølede kerner på et salatfad. Vend vaniljedressingen i rugkernesalaten, og top med kylling, rødløg og pære. Vend let rundt. 4. SERVERING: Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft. Halvér granatæblet, og pil kernerne ud. Fjern de hvide hinder. Pynt salaten med valnødder, små stykker af blåskimmelost og granatæblekerner.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laks og linsesalat med fennikel – Få opskriften her
Onsdag: Medister med blomkålskartoffelmos – Få opskriften her
Torsdag: Mac and cheese med grønkål – Få opskriften her
Fredag: Kartoffel-porre-suppe med sprød serranoskinke og rugbrødschips – Få opskriften her