Kylling med quinoa-tabouleh
Mad

Kylling med quinoa-tabouleh

5. august 2021
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er kylling med quinoa-tabouleh. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge

  • 1½ dl quinoa
  • salt
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • saft af 1 citron
  • 1 nip sukker
  • 1 håndfuld bredbladet persille, hakket
  • 1 håndfuld mynte, hakket
  • 100 g ristede mandler, hakkede
  • 100 g feta, smuldret
  • 1 granatæble

Endvidere

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • salt

Opskrift - sådan laver du kylling med quinoa-tabouleh

  1. Skyl quinoaen, og kom den i en kasserolle med koldt vand. Lad den koge mør i ca. 15 minutter. Dræn vandet fra den, og lad den køle en smule af. Smag til med salt, olivenolie, citronsaft, sukker, persille og mynte.
  2. Vend den med hakkede mandler og feta lige inden servering. Del granatæblet i kvarter, og vrid kernerne ud. Top salaten med granatæblekerner lige inden servering.
  3. Steg imens kyllingen i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt, og servér straks kylling med quinoa-tabouleh. Giv gerne en grøn salat til også.

Har du lyst til mere kylling? Så se med herunder

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også