Mad

Kylling med lun couscoussalat

af Louisa Lorang 31. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er dejlig kylling med couscoussalat. Få opskriften her

2 kyllingebryster, gerne med skindlidt olie til stegningsalt og peberENDVIDERE:1 dl couscous2 dl kogende vand300 g cherrytomatersaft af 1 citron2 spsk. ekstrajomfruolivenolie1 spsk. flydende honning1 lille bundt basilikum, hakket60 g ristede pinjekerner1 lille rødløg i tynde bådeRist kyllingebrysterne i lidt olie, til de er gennemstegte, og krydr med salt og peber. Steg dem evt. færdige i ovnen, når du alligevel har den tændt.Dryp tomaterne med lidt olie, og bag dem i en 180° varm ovn i 10-15 minutter, til de er varme og sprækkede. Kom couscoussen i en skål, hæld 2 dl kogende vand over, og læg en tallerken over skålen. Lad couscoussen trække i 10 minutter, til vandet er væk og grynene møre.Rør citronsaft, olie og honning sammen, og smag til med salt. Vend couscous, tomater, basilikum, pinjekerner og løg med dressingen, og smag til med salt. Servér straks den lune salat med kylling.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER