
Opskrift - sådan laver du kylling med avokadosalat og cæsardressing
1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt, og skær dem i skiver.
2. Pisk æggeblommerne med sennep, eddike, salt og hvidløg. Pisk langsomt olien i. Smag til med ansjos og parmesan og evt. lidt mere salt og eddike.
OBS: Gem halvdelen af dressingen til fredag!
3. Skær salaten i både; anret med avocado, og dryp med citronsaft og salt. Dryp med cæsardressing. Servér straks kylling og salat, evt. med brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Stegte nudler med svin og pak choi - Få opskriften her
TIRSDAG: Hakkebøf med majssalat - Få opskriften her
ONSDAG: Tomatsuppe med rustik pesto og korn - Få opskriften her