https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1333-mad-torsdag.jpg
Mad

Kylling med avokadosalat og cæsardressing

15. august 2013
af Louisa Lorang
Ugens torsdagsopskrift er kylling med avokadosalat og cæsardressing. Få opskriften her
1 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 kyllingebryster, gerne med skind
  • olivenolie til stegning
  • salt
  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 1½ dl smagsneutral olie, f.eks. vindruekerneolie
  • evt. 1-2 ansjoser, hakkede
  • ½ dl fintrevet parmesan
  • 1 icebergsalat
  • 2 avocadoer i både
  • lidt citronsaft

Opskrift - sådan laver du kylling med avokadosalat og cæsardressing

1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt, og skær dem i skiver.

2. Pisk æggeblommerne med sennep, eddike, salt og hvidløg. Pisk langsomt olien i. Smag til med ansjos og parmesan og evt. lidt mere salt og eddike.
OBS: Gem halvdelen af dressingen til fredag!

Læs også