
Revet parmesan og citronskal giver ekstra smag til oksekødbollerne.
1. Kødboller: Rør kødet sammen med fintrevet citronskal (gem lidt til pynt), parmesan, æg, salt og peber. Tilsæt mel og bouillon, og rør det til en fast fars. Form farsen til kødboller, og steg dem i olie på en pande ved høj varme, til de er brune på alle sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige. Tag dem fra varmen, sæt dem på spyd, og drys med citronskal.
2. Fennikelsalat: Rens fennikel, og skær den i tynde skiver på langs. Pensl skiverne med olie, og steg dem på en grillpande på begge sider. Rens og halvér jordbærrene. Skyl rucola og hjertesalat. Skær hjertesalat i tynde både, og vend rucola og hjertesalat sammen med jordbær og fennikel.
3. Honningdressing: Rør olie sammen med citronsaft, honning, salt og peber, og hæld det over salaten. Servér salat-en som tilbehør til kødspyddene, og spis brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER