Mad

Krebinetter med lun hjertesalat

af Louisa Lorang 18. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er krebinetter med lun hjertesalat. Få opskriften her

Der sker bare noget med den sprøde, bløde salat, når den bliver varm. Jeg elsker det, og toppet med feta: Endnu bedre.

Krebinetter med lun hjertesalat til 2 personer (30 min.)

Ingredienser:½ blomkålkogende vand1 spsk. salt

Krebinetter:300 g hakket svinekødsalt og peberolivenolie til stegning

Tilbehør: 2 hjertesalaterolivenolie2-3 spsk. æbleeddike100 g feta1 spsk. flydende honningsalt og peberevt. groft brød

Opskrift - Sådan laver du krebinetter med lun hjertesalat:

1. Del blomkålen i mundrette stykker; kom dem i en skål, og overhæld med kogende vand og salt.

2. Krydr kødet med salt og peber, og form to flotte krebinetter. Steg dem i olivenolie på en varm pande, til de er gennemstegte.

3. Del salaterne i kvarter; dryp med lidt olie, og steg dem på en varm grillpande (eller pande). Dræn vandet fra blomkålen.

4. Anret den med den varme salat; dryp med eddike, og smuldr fetaost over salaten. Dryp med honning, og krydr med salt og peber.

Servér krebinetterne med lun salat og evt. groft brød.

TIP: Retten kan efter min mening sagtens spises uden brød.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kyllingebryst med rabarberchutney og peberrods-tzatziki - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling og blomkål i butter curry - Få opskriften her

Torsdag: Ristet torskerogn med peberrods-yoghurt - Få opskriften her

Fredag: Lammekoteletter med boghvede-tabouleh - Få opskriften her