Mad

Krebinetter med bønnesalat

Ugens mandagsopskrift er krebinetter med bønnesalat. Få opskriften her










300 g hakket svinekød
1 squash, revet
salt og peber
lidt mel
1 æg, pisket
grov rasp, gerne pankorasp
olie til stegning

ENDVIDERE:
200 g grønne bønner
1-2 dl vand
salt
1 spsk. smør
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. finthakket løg
høvlet pecorino

TILBEHØR:
400 g kogte kartofler

Rør kødet med revet squash, salt og peber, og form det til to krebinetter. Vend krebinetterne i mel, derefter æg og til sidst rasp, og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande.
Nip imens enderne af bønnerne, og damp dem under låg i 1-2 dl kogende vand tilsat salt og smør i ca. 3 minutter. De må ikke være rå, men må meget gerne have en smule bid. Vend bønnerne (gerne med lidt af kogelagen) med lidt eddike og løg. Anret med høvlet pecorino.
Servér straks krebinetterne med kogte kartofler og bønnesalat.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Tirsdag OnsdagTorsdagFredag

Læs mere om: