

Krebinetter med bønnesalat
19. september 2011300 g hakket svinekød1 squash, revetsalt og peberlidt mel1 æg, pisketgrov rasp, gerne pankoraspolie til stegningENDVIDERE:200 g grønne bønner1-2 dl vandsalt1 spsk. smør1 spsk. æbleeddike1 spsk. finthakket løghøvlet pecorinoTILBEHØR:400 g kogte kartoflerRør kødet med revet squash, salt og peber, og form det til to krebinetter. Vend krebinetterne i mel, derefter æg og til sidst rasp, og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande.Nip imens enderne af bønnerne, og damp dem under låg i 1-2 dl kogende vand tilsat salt og smør i ca. 3 minutter. De må ikke være rå, men må meget gerne have en smule bid. Vend bønnerne (gerne med lidt af kogelagen) med lidt eddike og løg. Anret med høvlet pecorino.Servér straks krebinetterne med kogte kartofler og bønnesalat.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs også
